Organisator

Ronald Brouwers
Profiel
http://www.rbcommunicatie.com

Datum

15-11-2022

Tijd

09:00 - 17:00

Locatie

Bestuurskantoor Abbenbroek
Gemeenlandsedijk Noord 26, 3216 AG Abbenbroek

Mediatraining voor directeuren 15 november 2022

Mediatraining en crisiscommunicatie

De (sociale) media zijn volop in beweging. Daarop snel anticiperen is van groot belang. Niet alleen richting de traditionele media, maar ook via de sociale media. De regie krijgen en houden geeft vertrouwen niet alleen naar journalisten maar ook naar uw klanten, de bevolking, de overheid en de eigen medewerkers.

RB Communicatie biedt op verschillende niveaus mediatrainingen aan om u voor te bereiden op een succesvol mediaoptreden. Daarmee krijgt u vertrouwen en zelfvertrouwen om actief met de juiste voorbereiding de regie te krijgen en te behouden. RB Communicatie is uniek omdat wordt gewerkt met specialisten uit de zakenwereld en ervaren journalisten. Trainingen, coaching en advies omvatten daarmee het hele spectrum van bedrijfsleven en media.

De methode

De mediatrainingen van RB Communicatie zijn vooral praktisch. Voldoende theorie om handvatten en vertrouwen te krijgen. Het gaat vooral om oefenen en trainen. U gaat direct zelf aan de slag met cases op maat gemaakt, realistisch en uit de praktijk. Geen rollenspellen maar er worden echte interviews gehouden, die levensecht zijn. Als dat nodig is op het scherpst van de snede.

In één dag leert u krachtige, korte en kernachtige boodschappen formuleren. U krijgt regie over het interview. Geleerd wordt dat een goede voorbereiding de sleutel is voor een geslaagd en vertrouwd media-optreden.

Inschrijven kan via onderstaand formulier

Aanvullende vragen kunnen gemaild worden naar academie@edumarevpr.nl