Datum

nov 16 2021

Locatie

Bestuurskantoor Abbenbroek
Gemeenlandsedijk Noord 26, 3216 AG Abbenbroek

Tijd

SBU 3
18:00 - 21:00

Organisator

Zefanja Tiemann
E-mail
zefanja.tiemann@edumarevpr.nl

Teach like a champion (TLAC)

Lesgeven als een kampioen
Het leerproces van je leerlingen begint bij jou. Met jouw kwaliteiten maak jij het verschil. Als jij je competent voelt, zie je dat terug in je groep én de resultaten. Wil jij kampioen worden in lesgeven? De CED-Groep bracht het succesvolle Teach Like a Champion van Doug Lemov naar Nederland. Het zit boordevol praktische technieken om je leerlingen te prikkelen en continu uit te dagen en om de effectieve leertijd te vergroten. Als je deze technieken onder de knie hebt, bereik je nog meer!

Hoe word ik een betere leerkracht
In Teach Like a Champion zijn de werkwijzen van honderden ‘excellente leerkrachten’ vertaald naar 62 technieken die jou helpen om meer uit je leerlingen te halen. Van leerlingen begroeten tot supersnel blaadjes uitdelen, van ongevraagd beurten geven tot wachten op een antwoord. Met deze technieken leg je de lat hoog, bouw je aan een sterke klascultuur, stimuleer je de ratio en het denkvermogen van leerlingen en bevorder je hun zelfvertrouwen. De technieken helpen jou om de les optimaal te structureren en te plannen en om handige routines op te bouwen die fijn werken voor jou en je leerlingen.

We maken gebruik van praktijkvoorbeelden, eigen video-opnamen, simulatieactiviteiten en reflectieopdrachten. Gedurende de cursus maak je tweemaal video-opnames van lessen waarin je Teach-technieken gebruikt. Hiervoor is een toestemmingsverklaring van de ouders nodig, deze ontvang je tijdig voor de start van de training.

Deze cursus bestaat uit 4 trainingen:
16 november 2021
7 december 2021
18 januari 2022
15 februari 2022

We rekenen op je komst. Mocht het je onverhoopt toch niet lukken om bij de bijeenkomst aanwezig te zijn, meld je dan af door een e-mail te sturen naar secretariaat@edumarevpr.nl


Inschrijven

Beschikbaar Tickets: 4
Het ticket is uitverkocht. Je kunt een ander ticket of een andere datum proberen.