Datum

17-10-2022

Tijd

16:00 - 17:00

Locatie

OBS Branding
Brielle

Teach Like a Champion/ Klaskit workshop studenten 17 oktober 2022

TEACH LIKE A CHAMPION/ Klaskit workshop studenten 

Lesgeven als een kampioen!
Het leerproces van je leerlingen begint bij jou. Met jouw kwaliteiten maak jij het verschil. Als jij je competent voelt, zie je dat terug in je groep én de resultaten. Wil jij kampioen worden in lesgeven? In deze workshop leer je een aantal praktische technieken om je leerlingen te prikkelen en continu uit te dagen en om de effectieve leertijd te vergroten.

Een van de belangrijkste manieren om te leren? Dat is nadenken en spijtig genoeg is daarbij de regel vaak: hoe meer je moet nadenken, hoe meer je leert. Als pedagoog zou je kunnen zeggen: leren gebeurt enkel als er een betekenisvolle ervaring plaatsvindt gevolgd door een betekenisvolle reactie. Je moet iets opmerken en verwerken wil je het opslaan in je langetermijngeheugen. Maar dat is misschien te abstract om door je werkgeheugen te laten verwerken. Daarom gaan we samen concreet aan de slag om de vertaling te maken naar jouw klas en school.

We rekenen op je komst. Mocht het je onverhoopt toch niet lukken om bij de bijeenkomst aanwezig te zijn, meld je dan af door een e-mail te sturen naar secretariaat@edumarevpr.nl met je directeur in de cc.